pühapäev, 28. september 2014

Kaaluteemad loomamaailmas

Vähese liikuvuse tõttu on Kiefer olnud alati pigem tüsedam, suvel maal sai ta enamuse ülekaalust maha joostud. Aga nüüd, tihedama treenimisega on koer taas pigem hüljest hakanud meenutama. Nüüd pean oma uurimusi suunama koerte kaaluteemale, et kuidas ilma koera vaimselt traumeerimata saaks kaaluteema korda.
 Häid nõuandeid?


Täna käisime päeval korra poes - Kiefer ootas niii ilusti mind ära. Poest tagasitulles tuli korrusmaja nurga tagant rihmastatud koer koos peremehega - Kiefer läks närvi.

 Õhtul käisime bussiga linnas vanaemal külas. Kieferile sobib väga hästi bussisõit, sõidab looma kohta väga normaalselt ning inimestest end häirida ei lase.
 Linnas tuli meile taksikoer vastu - Kiefer kaotas enesekontrolli. Mina ka :-(  Tirisin ta lihtsalt paika, sest sõnad ei lugenud grammigi.

 Hilisõhtul käisime kiirel ringil, üle tee olevaid koeri tolereeris väga hästi. Ütlesin aina õrnal häälel "sõber" ning pakkusin maiust. Koerteplatsil lubasin tal mõned kiiremad ringid ka joosta ning ülla-ülla, kui mainisin et lähme nüüd kojuuu, siis tuli rõõmsalt minu juurde ning ilma ühegi jamata jõudsime koju :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!