kolmapäev, 17. september 2014

Arhiiv: 22.01.2014

Eile õhtul oli päris külm, nii -15 ringis ning pikale jalutuskäigule me üldse ei läinudki.
Veetsime veidi aega hoopis koerteväljakul, kus proovisin Kieferil lasta slaalomit teha (jah, rihmaga suunamisel toimis), hüpata pingile ja maha ja pingile ja maha ning ronida tunnelisse (ei õnnestunudki, ehk on liiga pikk ja külm) ja kiigele (sealt hüppas ka poole pealt maha, siis kui hakkasin kiike kallutama alla)
Aga ei ole hullu, olen siiski eilse tegevusega rahul, kuna tegemist on avaliku platsiga, mitte siseruumiga ehk siis maiuse abil suudab koer keskenduda minu soovile.
Ideaalne võimalus on harjutada ka koerteplatsil teisi koeri ignoreerima. Eile läks mööda üks väiksemat sorti koer, suutsin maiusega Kieferi tähelepanu endale meelitada.
Muidugi märkasin seda koera juba kaugelt, rihmastasin Kieferi, et vältida hullunult haukudes aia juurde jooksmist. Ilma rihmata veel igasugune kuulekus puudub. Aga harjutame ja teeme tööd.
Kuidas teil, armsad lugejad suhe  külmade ilmadega on? Minul on kargete miinuskraadide korral ikka niii külm, isegi kodus on tunne, et sooja ei saa :D Nii hea meel oli täna hommikul, et taevas pilves, soojem ning mõnus lumi taaskord sadas.
Õhtul planeerime jalutuskäiku Samojeedi koeraga. Pole tükk aega kohtunud, vaatame, mis on Kieferi reaktsioon.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!