esmaspäev, 3. november 2014

Urr & Nurr kaupluse külastus

Loetud päevad tagasi avati südalinnas, Solarise keskuses lemmikloomakauplus Urr&Nurr.
 Täna võtsin veidi vaba aega ning läksin kaema uut poodi, mille kohta olin eelnevalt ainult head kuulnud.
Ja tõsi ta oli!















Võrreldes muude lemmikloomakauplustega, oli Urr&Nurr kaupluses oluliselt suurem ning kaupluses oli põnev valik lemmikloomatarbeid, toitu, mänguasju.. Koeratoitudest olid esindatud klassikalised kvaliteetsed toidud nagu Pro Plan, Applaws jne aga oli ka näiteks sari nimega Belcando - minu jaoks midagi uut ja huvitavat!






Koju saabusin lõpuks sellise kaubalaadungiga - Tastybone, Kong Extreme, maiused ning kaks konservi. Lisaks eestikeelne, Belcando't tutvustav voldik

Tastybone pakendis
Esimesena avasime Tasty Bone mänguasja. Hinnaks oli sel 8,90 ning toodetud on see Suurbritannias. Koerale asju ostes jälgin ma väga hoolega, kus miski on toodetud ning kindlasti ei osta Hiina tooteid. Õnneks on palju koerte mänguasju toodetud UK's ja US's ning mul on hea meel, et leidsin koha, kust neid osta.

Oi, küll oli Kieferil hea meel jälle uut-toredat pakendit näha.
 Mänguasja kohta saab rohkem lisainfot tootja kodulehelt TASTYBONE (oh, kui palju toredaid maitseid) Õnneks oli Urr&Nurr poes ka päris arvestatav valik, nii et see ost ei jää viimaseks.
 Kieferi jaoks oli kont huvitav ning koer, kes tavaliselt ribastab kodus puuhalge, ei saanud sellest kondist jagu!
 Tastybone on pestav ning peaks olema praktiliselt aegumatu. Hoian kursis, kaua kestab.
Mmmmm

Järgmisena leidis tee ostukorvi Kong Extreme.  Hind oli sellel 13,40 eurot ning Kongi olen soovinud juba pikemat aega soetada sest välismaistes blogis kiidetakse seda väga rahutute koerte puhul. Kong on toodetud USA'S
 Esimese katsetusena panin Kong'i sisse kängurukonservi (sellest kirjutan allpool) ning Kiefer tundis väga suurt huvi! Muidugi on täitsa arusaadav, et see on temale esmakordne kogemus sellise jonnaka mänguasjaga, kus tuleb veidi mõistust kasutada. Harjutame ning usun, et Kong aitab meil mööda saata erinevad aastalõpupeod.
 Täpsem info Kong'i kohta tootja kodulehel KONG






Järgmisena Terra Canis kängurukonserv. Hüpoallergeenne ning toodetud Saksamaal. Hind oli pea 5 eurot ning igapäevase toiduna ma seda kindlasti kasutama ei hakka. Aga kuna Kieferile maitses siis kord või kaks kuus võib luksusmaiust lubada (või kongitäiteks)
 Kängurukonservi koosneb 60% ulatuses kängurulihast, 36% moodustavad köögiviljad (pastinaak peamiselt). Toode on teraviljavaba.
 Täpsem info Terra Canisest kodulehel  või Orhidaalia OÜ lehel Solarise lemmikloomakauplus



Järgmiseks sai ostetud Belcando poolt konserv (täpsustan kodus andmed)
 Belcando kohta saab infot nende kodulehelt ning eestikeelset infot pigem kauplustes jagatavatest eestikeelsetest voldikutest. Koer.ee lehel on ka natukene sellest toidust kirjutatud aga juba ma ei saa allikat usaldada, sest seal on kirjas et ei sisalda nisu aga lugedes voldikus, sisaldavad mõned tooted siiski nisu.
 Tegu on holistilise, loodussõbralikult toodetud toidusarjaga
 Koheselt kui proovime, kirjutan ülevaatesse täpsustused.


Ja mis te arvate, mis on kujutatud järgmisel pildil? Õige! Koeramaius!
Kiefer ei ole väga aldis koeramaiuste tarbija. Need lihtsalt ei maitse talle. Lisaks on meie maiustena pigem küpsetatud kanasüdamed või värske veisehakkliha. Katsu sa siis ära osta sellist hellitatud looma kunstlike maiustega.
 AGA! Flamingo Pure Fresh Meat Snack üllatas mind ja Kieferit,
 Pakendil on kirjas, et tegu on 85% liha sisaldava tootega, vitamiinirikas ning ei sisalda lõhna- ja säiltusaineid.
Loomaliha on tegelikult siiski 67% ning ülejäänu loomsed saadused. Aga kuna meil ei ole allergiaid ega vastunäidustusi, siis sobib meile selline sisaldus.
 Toote hinnaks oli 3,60€ ning pakis on snäkke 75 grammi. Avades lõi ninna vinnutatud liha või vorsti meenutav lõhn. Snäkid olid päris suured aga see-eest väga hästi murtavad ehk jätkub kauemaks, tehes pisikesi trennisnäkke. Enamus snäkkide häda ongi see, et nad ei ole murtavad.
 Selle maiuse kohta ütleb Kiefer - 100% heaks kiidetud!

Teenindus oli kaupluses väga meldiv ning kindlasti külastan kaupluseketti uuesti! Seda enam, et praegu sai ostu sooritades kaasa aasta lõpuni kehtiva -10% sooduskupongi - väga stiilne!


Urr&Nurr kaupluseid saab külastada Solarises, Viimsi Keskuses ning Merimetsas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!