kolmapäev, 7. jaanuar 2015

Sue Ailsby Training Levels

Kuna õues on tõeliselt külmaks läinud ning väga ebameeldiv on seal kvaliteetaega veeta, hakkame talvel tegelema tubaste tegevustega ning mis saab olla ideaalsem, kui Sue Ailsby Training levels.
 Eile proovisime teha day 1, jõudsime poole peale ning siis avastasin, et ma olin mänginud koera eest tumma klikerdavat tegelast! Hea, et koer oma intelligentsiga koheselt minema ei jalutanud vaid siiski ootas, ehk ma selgitan mida ma tahan :D
 Teen kindlasti nädala kokkuvõtte ning hetkel suuri lootusi üles ei kruvi. Edeneme tasa ja targu (mis põhiline, teeme õigesti ja põhjalikult)

 Keda huvitab samuti, mida Training Levels endast kujutab, siis inglisekeelseid artikleid, foorumeid, Youtube videosid leiate alljärgnevatelt linkidelt:







Hoian nüüd iseendale pöialt, et suudan õppida õppima ning õpetama (uhke lause ju!)
                                                               *****
We started Sue Ailsby training levels today. I don't make any big goals but i hope that we can make 1 day in 1 week. Today we had beginners luck and made it to 15th task. And we did it with kibble! I think if i will use valuable treats, we'll progress faster. But we aint in a hurry. After all, there is -13 outside so we need quality time indoors.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!